Waarom?

Waarom Online Registreren?


Uw (tand)arts of kaakchirurg is van overheidswege verplicht een implantaat te registreren. Vaak krijgt u in de vorm van een paspoort deze gegevens na uw behandeling mee. In een implantatenpaspoort staan het merk, type en de maten van de implantaten. Een andere (tand)arts heeft die gegevens nodig als hij een nieuwe kroon of brug wil plaatsen. Ook heeft hij of zij een sleutel nodig, nieuwe abutments enz. De kans is groot dat u dit papieren paspoort kwijtraakt of vergeet mee te nemen bij een volgend bezoek aan een (tand)arts of kaakchirurg. Door uw implantaat online te registreren kunt u de belangrijke gegevens en historie van uw implantaat overal en altijd raadplegen. Dat is belangrijk, omdat bij problemen of klachten of anderzins, uw behandelend tandspecialist samen met u de (technische) specificaties van uw implantaat kan inzien en dus altijd de juiste maatregelen kan nemen, zonder het risico dat bij het bepalen van de juiste behandeling onbekend is welk implantaat bij u is geplaatst.

Implantaat

Een implantaat is een vervanging van de natuurlijke wortel dat in het lichaam geplaatst wordt. Er zijn veel soorten implantaten en veel redenen waarom deze geplaatst worden:

Lees verder..

Informatie Behandeling

Tandheelkundige implantaten verhogen de kwaliteit van leven. Om ervoor te zorgen dat u lange tijd kunt profiteren van uw implantaatgedragen voorziening, dient u de volgende punten in acht te nemen:

Lees verder..

Veiligheid

LRTI.nl heeft veiligheid en privacybewaking hoog in het vaandel staan. Daarom zijn al uw gegevens goed beveiligd en alleen voor u toegankelijk.

Lees verder..

Implantaten Paspoort

Nadat bij u het implantaat geplaatst is, ontvangt u een implantaat paspoort met alle gegevens van het implantaat.

Lees verder..

You are in good hands....